KWP voor installateurs

Bent u installateur en wilt u efficiënter werken? Kies voor een samenwerking en ga aan de slag met onze prefab-installatiemodellen. We leggen u graag uit wat u zich daarbij voor kan stellen.
SCROLL

Waarom een samenwerking?

U bedient meer klanten dan ooit, rondt opdrachten sneller af, zorgt voor tevreden klanten en zekerheid bij uzelf en uw werknemers. Wij leveren de prefab modellen. Dat is in het kort de samenwerking die we voor ogen hebben.

Zo leveren we wekelijks bij een van onze samenwerkingspartners complete prefab verdiepingsvloeren en bij een andere vele warmtepompinstallaties. Natuurlijk kunnen ze dit in principe ook zelf, alleen het verkrijgen van materiaal en letterlijk zorgen voor de juiste middelen op het juiste moment op de juiste plek: dat blijft een uitdaging. Zeker in drukke periodes. 

Installeren, dat is waar ze op willen focussen. En alles wat daarvóór moet gebeuren, dáár zit onze meerwaarde.

Waarom een samenwerking?

Efficiënter werken met prefab

Door te werken met prefab-installaties zet u uw tijd een stuk efficiënter in. En het biedt zekerheid. Klanten hoeven minder lang te wachten en u bedient meer klanten, naar tevredenheid.

Wij leveren alles wat u nodig hebt. De complete installatie inclusief een bewerkingskist met het juiste nodige gereedschap. Alles op de juiste tijd, op de juiste plek. Zo weet u zeker dat precies dat wat nodig is voor de installatie op de bouwplaats aanwezig is. 

Uw werknemers kunnen hiermee aan de slag, zodat u tijdig en goed realiseert wat van u verwacht wordt.

Efficiënter werken met prefab
Anders dan u het zelf zou doen?

Anders dan u het zelf zou doen?

Prefab, oké. Maar dan wel graag zoals u het wilt, toch? Een succesvolle samenwerking staat of valt met heldere verwachtingen over en weer. Het begint met de tekening die u bij ons aanlevert. Op basis daarvan maken wij de prefab installatie en dan nodigen we u uit in onze showroom.

In onze showroom kunt u het ontwikkelde prefab-model bekijken. Neem gerust een van uw werknemers mee. U ziet exact wat u geleverd krijgt. Voldoet deze aan de verwachting? Of zijn er nog enkele zaken die u wilt wijzigen? 

We zijn flexibel genoeg om snel op uw wensen in te spelen en zaken aan te passen. De verwachting naar elkaar, daar draait het om. Samen naar succes!

Benieuwd naar een samenwerking met ons?

Toe aan meer efficiency, dus tijdswinst en zekerheid? We spreken graag eens af om u meer te vertellen en te spreken over een succesvolle samenwerking. We horen graag van u!

Contact opnemen

Benieuwd naar een samenwerking met ons?

Waarom samenwerken met KWP?

1Efficiënt werken op 1
2Meer klanten bedienen
3Opdrachten sneller afronden
4Zeker weten dat het goed zit
5Focus op installeren