Werken bij KWP

Iedereen kan installeren! Natuurlijk is een goede opleiding wat waard, maar ons motto is niet voor niets: ‘slim installeren’. Onze innovatieve manier van werken, maakt dat je ook zonder technische opleiding bij ons aan de slag kan. Ben je enthousiast, gemotiveerd en sta je open voor ontwikkeling? Dan pas je bij KWP!

Bekijk hieronder onze vacatures.

SCROLL

Waarom werken bij KWP?

1Ontwikkeling voorop

Bij ons blijf je ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als op vaktechnisch gebied. We zetten de nieuwste installatietechnieken en -oplossingen in, delen kennis en leren van elkaar.

2Doorgroeien

Heb jij een flink portie motivatie en laat je dat zien in je functie? Dan krijg je uiteraard de kans om door te groeien.

3Goed geregeld

Als we overal roepen dat efficiënt werken voorop staat, mag je ervan uitgaan dat alles rondom jouw baan ook goed geregeld is. Zowel op de werkvloer als met de (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

4Diversiteit

Naast techneuten hebben we veel collega's zonder installatieopleiding of -achtergrond (die overigens nu wel installeren). Dat brengt en mooie dynamiek en maakt het een stuk interessanter!

5Gezelligheid

We werken slim en zijn dagelijks in de weer om onze klanten tevreden te stellen. Maar het is ook slim om regelmatig te ontspannen met het team. Vrijdagmiddagborrels, barbecues en kerstpakketten horen daar uiteraard bij!

6Samen naar succes

Samen gaat bij ons nog verder dan ons eigen team. We delen veel kennis met onze toeleveranciers en afnemers. Dat geeft ons een mooie positie in de markt en zo creëren we samen de beste producten en tevreden klanten.

Inwerktraject

Aangenomen? Gefeliciteerd! Wij vinden het belangrijk dat je een goed en gedegen inwerktraject krijgt, zodat je met een mooie start kunt beginnen. Om deze reden hebben we een stappenplan gemaakt die je zowel samen als zelfstandig kunt volgen. Dit zijn in grote lijnen de stappen die je gaat doorlopen:

  • Introductie/ voorbereiding;
  • Je leert de verschillende handelingen/werkzaamheden die je onder de knie moet hebben;
  • Je leert het systeem kennen waar we in werken.

Heb je alle stappen doorlopen en zijn deze goedgekeurd door jouw leidinggevende? Gefeliciteerd! Vanaf nu kun je zelfstandig aan de slag.

Erkend leerbedrijf: voor een vliegende start

KWP Installaties is offcieel een 'Erkend leerbedrijf. Dat wil zeggen dat we voldoen aan de voorwaarden om deze naam te mogen dragen.

We bieden studenten een goede en veilige werkplek. Je doet ervaring op met de werkprocessen en werkzaamheden die horen bij het beroep. Ook is er altijd een praktijkopleider aanwezig die jou op de werkvloer begeleidt. Zo krijg jij als student de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan. En wij helpen vakmensen opleiden voor de toekomst.

Wil jij een mooie en interesante start van jouw loopbaan? Kom jezelf eens aan ons voorstellen, we kijken er naar uit!